Kaura-omena-banaanipaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g120 g3/4 kpl   41 kcal0,2 g8,5 g0,4 g2,2 g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g120 g1 kpl   101 kcal1,3 g22 g0,5 g2,2 g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100 g    720 kcal0 g0 g80 g0 g
Sokeri 50 g17 kpl13 tl4,2 rl0,6 dl203 kcal0 g50 g0 g0 g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)120 g    444 kcal17 g66 g10 g13 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5 g    18 kcal0,2 g4 g0,2 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
523 g    1559 kcal19 g158 g91 g18 g
Ravintosisältö / annos131 g    390 kcal4,6 g40 g23 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    298 kcal3,5 g30 g17 g3,4 g
KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!