Suklaakeksit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl907 kcal1,5 g0,5 g102 g0 g
Ruokosokeri75 g    306 kcal0 g75 g0 g0 g
Sokeri 60 g20 kpl15 tl5 rl0,7 dl244 kcal0 g60 g0 g0 g
Suklaa tumma 200 g1,2 kpl   1033 kcal7,8 g107 g62 g11 g
Vehnäjauho puolikarkea 150 g  15 rl2,3 dl515 kcal15 g105 g1,8 g5,3 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 30 g 10 tl5 rl3/4 dl111 kcal5,6 g3,3 g6,5 g9 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Suklaa keskiarvo 130 g0,8 kpl   678 kcal13 g70 g38 g2,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
32 annosta
828 g    3871 kcal50 g420 g215 g28 g
Ravintosisältö / annos26 g    122 kcal1,6 g13 g6,8 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    467 kcal6,1 g51 g26 g3,4 g
Aineksiin lisäksi: 1 tl ruokasoodaa ja 1 tl vaniljaesanssia.

Ohje Nigella Express-ohjelmasta, suklaan osalta kevennetty versio.

Sulata tumma suklaa, vaahdota voi ja sokerit.

Lisää voi-sokerivaahtoon vanilja, sekoita, lisää sulanut suklaa, sekoita, ja lisää kylmä kananmuna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Lisää viimeisenä taikinaan pieniä suklaan paloja.

Tee taikinasta 12 isoa keksiä (alkuperäinen ohje).

Paista 170 asteessa 18 minuuttia.