Paholaisenkastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipulietana 40 g4 kpl   194 kcal3,4 g1,5 g20 g0,1 g
Paprika, punainen50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Sokeri 60 g20 kpl15 tl5 rl0,7 dl244 kcal0 g60 g0 g0 g
Sinappi 50 g 10 tl3,1 rl0,5 dl66 kcal2,2 g7 g3 g0,9 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)75 g    15 kcal0 g4,9 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Mustapippuri 0.5 g 1/4 tl0,1 rl 1,4 kcal0,1 g0,2 g0 g0,1 g
Oliiviöljy 270 g 54 tl19 rl3 dl2388 kcal0 g0 g270 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
600 g    2936 kcal7 g78 g293 g3,4 g
Ravintosisältö / annos30 g    147 kcal0,4 g3,9 g15 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    490 kcal1,2 g13 g49 g0,6 g
Pilko sipulit ja paprika tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen.

Lisää mausteet.

Jauha kaikki aineet tasaiseksi soseeksi.

Valuta lopuksi öljy kastikkeen sekaan ohuena nauhana koneen koko ajan käydessä.

Säilytä kastike jääkaapissa