Susannan pannukakku (2 pellillistä)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 553 g  55 rl8,5 dl1896 kcal56 g387 g6,6 g19 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen200 g    1440 kcal2 g2 g160 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000 g 200 tl67 rl10 dl330 kcal33 g49 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
18 annosta
2093 g    4591 kcal112 g608 g184 g19 g
Ravintosisältö / annos116 g    255 kcal6,2 g34 g10 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    219 kcal5,3 g29 g8,8 g0,9 g
Sulata voi ja vatkaa munat.

Sekoita ainekset ja anna taikinan levätä 20min.

Jaa taikina kahdelle paistopellille (voipaperi alle).

Paista 200c, kunnes pinta on kullan ruskea ja taikina kiinteytynyt.

Jaa pannukakku 18 palaan ( 9palaa/pelti)