Punajuuri-feta-ananaspaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punajuuri 1380 g17 kpl   530 kcal14 g95 g2,8 g35 g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5 g  1/4 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 275 g5 kpl  3,1 dl83 kcal3,4 g13 g0,6 g4,7 g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g180 g    180 kcal32 g0,5 g5,4 g0 g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g446 g    268 kcal1,8 g67 g0,4 g6,2 g
Basilika, kuivattu 3 g 3 tl1,5 rl 7,6 kcal0,4 g0,6 g0,1 g1,2 g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2489 g    1238 kcal55 g185 g23 g47 g
Ravintosisältö / annos415 g    206 kcal9 g31 g3,9 g7,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    50 kcal2,2 g7,4 g0,9 g1,9 g
Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.