Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punajuuri 1000 g13 kpl   384 kcal10 g69 g2 g25 g
Punasipuli, kuorittu, 100g200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Hunaja 40 g 5,7 tl2 rl0,3 dl132 kcal0,2 g32 g0 g0 g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)30 g    193 kcal4,7 g4,4 g18 g2,1 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g200 g    657 kcal48 g0 g50 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1480 g    1508 kcal66 g115 g80 g31 g
Ravintosisältö / annos247 g    252 kcal11 g19 g13 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal4,4 g7,8 g5,4 g2,1 g
Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.