Tulisenmakea persikkabroileri

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl560 g    672 kcal106 g5 g24 g0 g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g410 g    189 kcal2,5 g45 g0 g0 g
Hunaja 25 g 3,6 tl1,3 rl0,2 dl83 kcal0,1 g20 g0 g0 g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Sipuli (kuorittu)140 g2,6 kpl  1,6 dl38 kcal1,8 g6,7 g0,3 g2,4 g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g50 g    20 kcal0,5 g4,5 g0 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1645 g    1239 kcal114 g93 g44 g3,9 g
Ravintosisältö / annos274 g    206 kcal19 g15 g7,4 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal6,9 g5,6 g2,7 g0,2 g
Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.