Munasalaatin kastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)200 g    586 kcal5 g6,4 g60 g0 g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g1.5 g    5,7 kcal0 g1,4 g0 g0 g
Sinappi (teollinen)10 g 2 tl0,6 rl0,1 dl13 kcal0,4 g1,4 g0,6 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Väkiviinaetikka 10 g 2 tl2/3 rl0,1 dl3,3 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 60 g3 kpl   171 kcal9 g0,1 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
285 g    779 kcal15 g9 g76 g0 g
Ravintosisältö / annos71 g    194 kcal3,7 g2,3 g19 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    274 kcal5,2 g3,3 g27 g0 g
Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.