Punainen katkarapucurry

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Katkarapu 350 g175 kpl  7 dl239 kcal51 g0 g3,9 g0 g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)400 g    408 kcal3,6 g10 g39 g0 g
Porkkana 40 g0,6 kpl   13 kcal0,2 g2,2 g0,1 g1 g
Paprika punainen 60 g0,4 kpl   18 kcal0,6 g2,7 g0,2 g1,1 g
Sipuli (kuorittu)80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g140 g    32 kcal2,4 g4,5 g0,6 g0 g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g45 g    16 kcal0,2 g3,6 g0 g0 g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g30 g    44 kcal1,8 g9 g0 g0 g
Sokeri 10 g3,3 kpl2,5 tl0,8 rl0,1 dl41 kcal0 g10 g0 g0 g
Rypsiöljy 6 g 1,2 tl0,4 rl0,1 dl53 kcal0 g0 g6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1161 g    885 kcal60 g46 g50 g3,5 g
Ravintosisältö / annos290 g    221 kcal15 g11 g13 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal5,2 g3,9 g4,3 g0,3 g
-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.