Tomaatti-uunikala

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti pakaste 400 g    310 kcal70 g0 g2,8 g0 g
Tomaatti 375 g3 kpl   85 kcal2,1 g13 g1,1 g5,2 g
Öljy30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 60 g3 kpl   160 kcal5,1 g28 g2,5 g2,3 g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.100 g    279 kcal30 g1,5 g17 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
972 g    1110 kcal108 g43 g54 g8 g
Ravintosisältö / annos243 g    278 kcal27 g11 g13 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal11 g4,4 g5,5 g0,8 g
Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.