Karjalanpiirakat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Grahamjauho 275 g 92 tl31 rl5 dl902 kcal29 g167 g6,1 g27 g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g300 g    1050 kcal18 g228 g5,1 g6 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000 g 200 tl67 rl10 dl330 kcal33 g49 g0 g0 g
Oivariini, 60 (100g)50 g    275 kcal0,5 g0,5 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
2330 g    2557 kcal81 g444 g41 g33 g
Ravintosisältö / annos78 g    86 kcal2,7 g15 g1,4 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal3,5 g19 g1,8 g1,4 g
Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.