Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 800 g 160 tl53 rl8 dl365 kcal24 g38 g12 g0 g
Kanamuna kuoreton, annos 100g200 g    284 kcal25 g0,6 g21 g0 g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g260 g    910 kcal34 g182 g5,5 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)20 g    76 kcal0,1 g1,3 g8 g0 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400 g    552 kcal75 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Purjosipuli 20 g0,1 kpl   4,6 kcal0,4 g0,5 g0 g0,4 g
Aurajuusto (Valio), annos 17g60 g    204 kcal12 g0 g17 g0 g
Oltermanni 17%80 g    216 kcal24 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1880 g    2629 kcal195 g226 g105 g0,9 g
Ravintosisältö / annos118 g    165 kcal12 g14 g6,6 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    140 kcal10 g12 g5,6 g0 g
Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.