Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1000 g    530 kcal14 g114 g2 g0 g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400 g    560 kcal68 g0 g32 g0 g
Sipulikuutiot Apetit200 g    52 kcal2,4 g10 g0,4 g0 g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Valkosipuli 50 g13 kpl   54 kcal4 g8,2 g0,3 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2075 g    1402 kcal93 g152 g46 g6,3 g
Ravintosisältö / annos208 g    140 kcal9 g15 g4,6 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    68 kcal4,5 g7,3 g2,2 g0,3 g
Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.