Sipulipihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g725 g    906 kcal152 g0 g33 g0 g
Sinappi 25 g 5 tl1,6 rl0,2 dl33 kcal1,1 g3,5 g1,5 g0,4 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Rypsiöljy 13 g 2,6 tl0,9 rl0,1 dl115 kcal0 g0 g13 g0 g
Sipuli (kuorittu)251 g4,6 kpl  2,8 dl68 kcal3,3 g12 g0,5 g4,3 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Sokeri 12 g4 kpl3 tl1 rl0,1 dl49 kcal0 g12 g0 g0 g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6 g    17 kcal1,2 g0,3 g1,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1049 g    1237 kcal158 g29 g54 g5,2 g
Ravintosisältö / annos262 g    309 kcal39 g7,1 g13 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal15 g2,7 g5,1 g0,5 g
Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.