Sinappimuusi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g640 g9 kpl   384 kcal10 g83 g0,6 g5,8 g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)175 g    58 kcal5,8 g8,6 g0 g0 g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g10 g    32 kcal0 g0,3 g3,8 g0 g
Dijonsinappi, Maille, Original10 g    7 kcal0,4 g0,8 g0,3 g0,3 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
840 g    481 kcal16 g93 g4,7 g6,1 g
Ravintosisältö / annos210 g    120 kcal4 g23 g1,2 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    57 kcal1,9 g11 g0,6 g0,7 g
Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.