Kukkis-parsakaalikeitto munalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi70 g 14 tl4,7 rl0,7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Voi 6 g 1,2 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0,1 g0 g4,9 g0 g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 100 g 20 tl6,7 rl1 dl355 kcal1,9 g2,7 g38 g0 g
Parsakaali, keitetty, suolaa 131 g2,6 kpl  2,4 dl46 kcal6 g2,5 g0,4 g3,2 g
Kukkakaali 182 g0,3 kpl  4,6 dl44 kcal3,3 g4 g0,5 g4,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
599 g    645 kcal25 g10 g55 g7,4 g
Ravintosisältö / annos300 g    323 kcal13 g4,8 g28 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    108 kcal4,2 g1,6 g9 g1,2 g
Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.