Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)390 g  26 rl3,9 dl156 kcal4,3 g28 g2 g5,5 g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g200 g    50 kcal2 g11 g0 g5 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Chili mausteseos, Old El Paso5 g    14 kcal0,4 g2,5 g0,3 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Makaroni, keitetty, suolaa 400 g  36 rl6,2 dl386 kcal12 g78 g1,3 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1851 g    1474 kcal100 g141 g54 g19 g
Ravintosisältö / annos185 g    147 kcal10 g14 g5,4 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    80 kcal5,4 g7,6 g2,9 g1 g
Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.