Kavislasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras270 g    945 kcal35 g189 g4,1 g8,1 g
Maito, Kevyt1500 g 300 tl100 rl15 dl690 kcal48 g72 g23 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai98 g  10 rl1,5 dl341 kcal12 g69 g2 g2,9 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa375 g    1125 kcal86 g0 g86 g0 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1540 g  103 rl15 dl539 kcal15 g100 g7,7 g0 g
Herkkusieni, tuore400 g    97 kcal10 g12 g0 g12 g
Paprika, punainen408 g    105 kcal3,7 g19 g1,6 g8,2 g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2000 g    820 kcal28 g162 g6 g0 g
Kasvisliemikuutio 44 g4 kpl   134 kcal4,2 g5,9 g10 g0,7 g
Sipuli (kuorittu)80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Mozzarella juustoraaste, valio150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
6865 g    5253 kcal282 g633 g172 g33 g
Ravintosisältö / annos6865 g    5253 kcal282 g633 g172 g33 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal4,1 g9 g2,5 g0,5 g
Tästä tulee 1 iso lasagnevuoka.

Juustokastike:
1,5 l maitoa ja 1,5 dl jauhoa sekoitetaan kylmänä ja keitetään.

Lisätään juusto.

Mausteeksi valkopippuria ja suolaa.

Täyte:
1 iso sipuli, 3 paprikaa, 400g sieniä, 4 liemikuutiota, 4-5 purkkia tomaattimurskaa, 8 250g:n pussia kasvissuikaleita.

Ensin täytekerros pohjalle, sitten juustokastike ja sitten levyt. 3 kerrosta (2 levykerrosta).

Päälimmäiseksi juustokastike ja päälle mozzarellaraaste.

Paista 175c uunin keskiosassa 60min.