Soija-makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 120 g3,4 kpl   51 kcal12 g0,5 g0,1 g0 g
Makaroni, keitetty, suolaa 400 g  36 rl6,2 dl386 kcal12 g78 g1,3 g4 g
Soijajauho vähärasvainen 25 g   0,5 dl98 kcal11 g7,1 g1,8 g3,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g65 g1 kpl   18 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,6 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200 g 40 tl13 rl2 dl66 kcal6,6 g10 g0 g0 g
Soijarouhe, tumma, 30g100 g    323 kcal50 g30 g0,5 g5,5 g
Makaroni, keitetty, suolaa 100 g  9 rl1,5 dl97 kcal3 g20 g0,3 g1 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1125 g    1171 kcal95 g149 g19 g16 g
Ravintosisältö / annos281 g    293 kcal24 g37 g4,8 g3,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal8,5 g13 g1,7 g1,4 g
Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .