Tuore pasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.325 g  33 rl5 dl1138 kcal43 g221 g7,8 g12 g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g165 g    281 kcal25 g0 g20 g0 g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 30 g 6 tl2 rl0,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
540 g    1553 kcal68 g221 g43 g12 g
Ravintosisältö / annos135 g    388 kcal17 g55 g11 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    288 kcal13 g41 g7,9 g2,3 g
Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia