Kanttarelliräiskäleet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Kanttarellikeitto (pelkkä jauhe) (Blå band), annos 33g69 g    304 kcal5,5 g36 g16 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 228 g  23 rl3,5 dl781 kcal23 g159 g2,7 g8 g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)165 g    230 kcal18 g0,7 g17 g0 g
Kasvisliemikuutio 5 g0,5 kpl   15 kcal0,5 g0,7 g1,2 g0,1 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen12 g    86 kcal0,1 g0,1 g10 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
993 g    1704 kcal64 g221 g61 g8,1 g
Ravintosisältö / annos248 g    426 kcal16 g55 g15 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    172 kcal6,5 g22 g6,1 g0,8 g
Vispaa 5 dl maitoa, 3 munaa, 3 1/2 dl vehnäjauhoja ja pussillinen kanttarellikeitto-aineksia.

Anna turvota 15min.

Lisää tilkka öljyä ja 1/2 liotettu kasvisliemikuutio.

Paista räiskäleet ja tarjoa kasvis- tai sienimuhennoksen ja puolukkahillon kanssa.