Jauheliha-papukastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g275 g4,2 kpl   77 kcal1,7 g16 g0,6 g6,9 g
Sipuli 125 g2,3 kpl  1,4 dl38 kcal1,6 g6 g0,3 g2,1 g
Papu valkoinen, keitetty 500 g   7,1 dl538 kcal42 g70 g1,7 g35 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rajah Mild Curry Paste (10g)40 g    57 kcal1,6 g3,5 g4,1 g0 g
Harissa 1 annos = 30 g30 g    84 kcal2,4 g16 g2,5 g0 g
Ketsuppi, Heinz30 g 6 tl1,7 rl1/4 dl31 kcal0,3 g7,2 g0 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2130 g    1876 kcal128 g140 g80 g52 g
Ravintosisältö / annos426 g    375 kcal26 g28 g16 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    88 kcal6 g6,6 g3,8 g2,4 g
Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.