Tonnikala-kesäkurpitsakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200 g0,6 kpl   36 kcal1,1 g5 g0,8 g1,4 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Tonnikala öljyssä 150 g  15 rl2,7 dl285 kcal41 g0 g14 g0 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200 g    50 kcal2,6 g8,4 g0,4 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100 g    160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
695 g    547 kcal48 g19 g30 g2,2 g
Ravintosisältö / annos174 g    137 kcal12 g4,7 g7,5 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal6,9 g2,7 g4,3 g0,3 g
1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.