Suklaamuffinit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 293 g  29 rl4,5 dl1004 kcal30 g205 g3,5 g10 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 60 g 20 tl10 rl1,5 dl222 kcal11 g6,6 g13 g18 g
Sokeri 215 g72 kpl54 tl18 rl2,5 dl873 kcal0 g215 g0 g0 g
Voi 60% rasvaa 119 g    647 kcal1,1 g0,6 g72 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200 g 40 tl13 rl 53 kcal6,6 g6,2 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1009 g    2973 kcal63 g437 g100 g29 g
Ravintosisältö / annos84 g    247 kcal5,2 g36 g8,3 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    295 kcal6,2 g43 g10 g2,8 g
Kuivataineet:
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 1/2 dl kaakaojauhetta
2 1/2 dl sokeria

Muut aineet:
1 1/4 dl juoksevaa margariinia tai
125 g sulatettua voita
2 dl maitoa
2 munaa

150 g maitosuklaata, suurina paloina

1. Aseta uuni 175-asteeseen.

Aseta isot muffinivuoat pellille tai voitele muffinivuoka.

2. Sekoita kuivat aineet kulhossa.

3. Sekoita kevyesti vatkaten rasva, maito ja munat.

4. Lisää kuiviin aineksiin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

5. Jaa taikina vuokiin ja lisää suklaapalat.

6. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.