Pastaohukaiset

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 50 g   0,9 dl233 kcal17 g12 g12 g6 g
Vesi125 g 25 tl8,3 rl1,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)150 g    189 kcal17 g0,5 g14 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
339 g    542 kcal34 g12 g39 g6 g
Ravintosisältö / annos56 g    90 kcal5,6 g2 g6,4 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    160 kcal10 g3,6 g11 g1,8 g
Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.