Pastaohukaiset
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Soijajauho rasvainen | 50 g | | | | 0,9 dl | 233 kcal | 17 g | 12 g | 12 g | 6 g |
Vesi | 125 g | | 25 tl | 8,3 rl | 1,3 dl | 0 kcal | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g |
Kananmuna 50g(kpl) | 150 g | | | | | 189 kcal | 17 g | 0,5 g | 14 g | 0 g |
Oliiviöljy | 14 g | | 2,7 tl | 1 rl | 0,2 dl | 119 kcal | 0 g | 0 g | 14 g | 0 g |
|
| Koko resepti 6 annosta | 339 g | | | | | 542 kcal | 34 g | 12 g | 39 g | 6 g |
Ravintosisältö / annos | 56 g | | | | | 90 kcal | 5,6 g | 2 g | 6,4 g | 1 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 160 kcal | 10 g | 3,6 g | 11 g | 1,8 g |
Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.
Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.
Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.
Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.
Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).
Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.
Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.
Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.