Lämpimät pekonijuustoleivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g166 g    365 kcal12 g70 g0,7 g10 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g92 g0,7 kpl   19 kcal0,6 g3,5 g0,3 g1,3 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g70 g    182 kcal21 g1,4 g11 g0 g
Sipuli (kuorittu)90 g1,6 kpl  1 dl24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g1,5 g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g52 g    198 kcal6,2 g0,2 g19 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
470 g    788 kcal41 g79 g31 g13 g
Ravintosisältö / annos78 g    131 kcal6,7 g13 g5,1 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    168 kcal8,6 g17 g6,6 g2,7 g
Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.