Aurajuusto hernekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)500 g    425 kcal30 g75 g0 g16 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Kasvisliemikuutio 22 g2 kpl   67 kcal2,1 g3 g5,2 g0,4 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Aurajuusto150 g    510 kcal30 g0 g44 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 35 g  3,5 rl0,5 dl120 kcal3,6 g25 g0,4 g1,2 g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 50 g    132 kcal3,1 g22 g3,4 g1,3 g
Leipä, vaaleavarras40 g    88 kcal3,1 g17 g0,7 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1947 g    1383 kcal74 g149 g54 g31 g
Ravintosisältö / annos389 g    276 kcal15 g30 g11 g6,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    71 kcal3,8 g7,6 g2,7 g1,6 g
Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.