Thai-katkarapukeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Katkarapu 360 g180 kpl  7,2 dl246 kcal52 g0 g4 g0 g
Paprika punainen 150 g0,9 kpl   44 kcal1,4 g6,8 g0,6 g2,9 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Herkkusieni 100 g6,7 kpl  3,3 dl16 kcal2,1 g0,3 g0,3 g1,5 g
Kesäkurpitsa200 g0,6 kpl   34 kcal0,8 g5 g1,2 g1,4 g
Bambunverso 140 g   1,9 dl19 kcal2,1 g1 g0,3 g2 g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g100 g    169 kcal1,7 g9 g14 g0 g
Chili paprika punainen15 g    6 kcal0,3 g1,3 g0 g0 g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g15 g    38 kcal0,9 g6,3 g0,9 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Oliiviöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Kookoskerma, kara200 g    500 kcal9 g2,6 g50 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2540 g    1178 kcal75 g40 g77 g13 g
Ravintosisältö / annos423 g    196 kcal12 g6,7 g13 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    46 kcal2,9 g1,6 g3 g0,5 g
1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.