Lohisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g2 g
Lohifilee300 g    585 kcal56 g0 g41 g0 g
Parsakaali pakaste Rainbow500 g    100 kcal15 g10 g0 g13 g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g30 g    192 kcal0,3 g0,9 g21 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
994 g    1017 kcal74 g12 g76 g15 g
Ravintosisältö / annos331 g    339 kcal25 g3,8 g25 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal7,5 g1,2 g7,7 g1,5 g
Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!