Puolukkainen juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g250 g    1000 kcal18 g155 g35 g3 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sokeri 213 g71 kpl53 tl18 rl2,5 dl863 kcal0 g212 g0 g0 g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa400 g    400 kcal44 g12 g20 g0 g
Karpalo 200 g  17 rl3,3 dl65 kcal0,9 g6,9 g1,4 g6,6 g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200 g    280 kcal5,6 g13 g24 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1383 g    2805 kcal83 g410 g92 g10 g
Ravintosisältö / annos230 g    467 kcal14 g68 g15 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    203 kcal6 g30 g6,6 g0,7 g
Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.