Lasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)400 g    960 kcal70 g0 g80 g0 g
Sipuli 110 g2 kpl  1,2 dl33 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Porkkana 130 g2 kpl   43 kcal0,8 g7,2 g0,3 g3,3 g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)390 g    230 kcal5,5 g34 g8,2 g0 g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g390 g    156 kcal6,6 g26 g3,1 g5,5 g
Paprika punainen 140 g0,8 kpl   41 kcal1,3 g6,3 g0,6 g2,7 g
Banderos chunky salsa, annos 300g50 g    12 kcal0,6 g2,2 g0,1 g0 g
Margariini 70%, keiju laktoositon 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl310 kcal0 g0 g35 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl456 kcal30 g48 g15 g0 g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 100 g13 kpl   379 kcal28 g0 g30 g0 g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 50 g6,3 kpl   189 kcal14 g0 g15 g0 g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g400 g    1404 kcal52 g272 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3275 g    4435 kcal217 g446 g200 g16 g
Ravintosisältö / annos409 g    554 kcal27 g56 g25 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    135 kcal6,6 g14 g6,1 g0,5 g
Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min