Puolukka-valkosuklaa muffinssit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 228 g  23 rl3,5 dl781 kcal23 g159 g2,7 g8 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100 g 20 tl6,7 rl1 dl46 kcal3 g4,8 g1,5 g0 g
Margariini 70%, keiju laktoositon 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl619 kcal0 g0 g70 g0 g
Puolukka 60 g  5 rl1 dl23 kcal0,3 g4,1 g0,3 g1,6 g
Suklaa valkoinen 40 g0,2 kpl   223 kcal3 g21 g14 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
836 g    2582 kcal43 g371 g99 g10 g
Ravintosisältö / annos52 g    161 kcal2,7 g23 g6,2 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    309 kcal5,2 g44 g12 g1,2 g
Sekoita kuivat, lisää loput ja sekoita hyvin.

Jaa muffinsi vuokiin ja ripottele puolukat ja paloiteltu suklaa päälle.

Paista 200 asteessa 15-20min.

Keijun voi hyvin korvata voilla tai juoksevalla margariinilla ym.

Puolukat ja suklaan voi myös sekoittaa taikinaan.