Uunimakkara pekonilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)580 g    1334 kcal58 g38 g104 g0,6 g
Amerikan pekoni 1viipale57 g    182 kcal6,8 g0 g17 g0 g
Dijonsinappi, Maille, Original10 g    7 kcal0,4 g0,8 g0,3 g0,3 g
Ketsuppi, euro shopper18 g 3,6 tl1 rl0,2 dl18 kcal0,2 g4,1 g0,1 g0,2 g
Purjosipuli 40 g0,2 kpl   9 kcal0,7 g1 g0,1 g0,8 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
717 g    1562 kcal67 g45 g122 g2,4 g
Ravintosisältö / annos179 g    390 kcal17 g11 g30 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    218 kcal9 g6,3 g17 g0,3 g
Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.