Lohibataattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g446 g6,4 kpl   268 kcal6,7 g58 g0,4 g4 g
Bataatti, kuorittu 240 g1,9 kpl   194 kcal3,8 g40 g0,1 g7,2 g
Porkkana 191 g2,9 kpl   62 kcal1,2 g11 g0,4 g4,9 g
Sipuli (kuorittu)99 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g20 g    44 kcal3,4 g3,4 g1,8 g0,1 g
Lohi annospaloina (Rainbow), annos 400g400 g    640 kcal72 g0 g40 g0 g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g200 g    230 kcal1,6 g11 g20 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2596 g    1465 kcal90 g128 g63 g18 g
Ravintosisältö / annos2596 g    1465 kcal90 g128 g63 g18 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal3,5 g4,9 g2,4 g0,7 g
Kuori ja pilko kattilaan perunat (4kpl), porkkanat (3kpl), bataatti (0,5kpl) ja sipuli (1kpl).

Lisää vesi (1l) ja kalaliemikuutiot (2kpl).

Keitä, kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää lohikuutiot ja keitä kunnes lohi kypsää.

Lisää lopuksi "ruokakerma".

Halutessasi mausta vielä..