Suklaafondant

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g80 g    427 kcal3,9 g42 g26 g0 g
Kananmuna kuoreton 160 g2,9 kpl   228 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Sokeri 86 g29 kpl22 tl7,2 rl1 dl349 kcal0 g86 g0 g0 g
Euroshopper margariini 60 %60 g    327 kcal0,6 g0,6 g36 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 33 g  3,3 rl0,5 dl113 kcal3,4 g23 g0,4 g1,2 g
Kaakaojauhe, X-tra4 g    15 kcal0,1 g3,3 g0,1 g0 g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g6.6 g    35 kcal0,3 g3,4 g2,1 g0 g
Kananmuna kuoreton 13 g0,2 kpl   19 kcal1,7 g0 g1,4 g0 g
Sokeri 7.1 g2,4 kpl1,8 tl0,6 rl0,1 dl29 kcal0 g7,1 g0 g0 g
Euroshopper margariini 60 %5 g    27 kcal0,1 g0,1 g3 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7 g  0,3 rl 9 kcal0,3 g1,9 g0 g0,1 g
Kaakaojauhe, X-tra0.3 g    1,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
458 g    1580 kcal30 g168 g85 g1,3 g
Ravintosisältö / annos38 g    131 kcal2,5 g14 g7,1 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    345 kcal6,6 g37 g19 g0,3 g
Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.