Rosollikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 500 g  31 rl10 dl193 kcal4,3 g39 g0,8 g9 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g200 g    248 kcal6,4 g8,2 g21 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1211 g    471 kcal12 g48 g24 g9 g
Ravintosisältö / annos303 g    118 kcal2,9 g12 g6,1 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal1 g4 g2 g0,7 g
Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.