Kermainen jauhelikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 688 g    1524 kcal120 g0 g117 g0 g
Kuohukerma (Ingman)500 g    1700 kcal11 g16 g175 g0 g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto250 g    700 kcal48 g0 g55 g0 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Suola, annos 3g7.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Oivariini, 60 (100g)20 g    110 kcal0,2 g0,2 g12 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 0.9 g    2 kcal0,2 g0 g0,2 g0 g
Kuohukerma (Ingman)0.7 g    2,4 kcal0 g0 g0,2 g0 g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.3 g    0,8 kcal0,1 g0 g0,1 g0 g
Sipuli (kuorittu)0.1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oivariini, 60 (100g)0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1509 g    4052 kcal180 g18 g360 g1 g
Ravintosisältö / annos251 g    674 kcal30 g3 g60 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    269 kcal12 g1,2 g24 g0,1 g
Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.