Perunakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1000 g14 kpl   548 kcal16 g131 g1,7 g8,5 g
Kananmuna, keitetty 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200 g    320 kcal5,4 g5,4 g30 g0 g
Valkosipuli 11 g2,6 kpl   11 kcal0,8 g1,7 g0,1 g0,2 g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g200 g    720 kcal56 g3,8 g52 g0 g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g200 g    200 kcal38 g1,8 g4,8 g0 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen30 g    216 kcal0 g0 g24 g0 g
Persilja 100 g  50 rl 27 kcal1,4 g1,1 g0,2 g8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1986 g    2448 kcal148 g164 g136 g18 g
Ravintosisältö / annos99 g    122 kcal7,4 g8,2 g6,8 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal7,4 g8,3 g6,8 g0,9 g
Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.