Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g90 g    405 kcal6,9 g61 g14 g3,2 g
Voi 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl181 kcal0,3 g0,1 g20 g0 g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g100 g    355 kcal5,8 g3 g36 g0 g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g100 g    270 kcal8 g12 g20 g0 g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g150 g    165 kcal0,8 g23 g7,5 g0 g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 30 g 6 tl2 rl0,3 dl90 kcal0 g6,3 g4,4 g0 g
Kahvilikööri30 g    86 kcal0 g10 g0 g0 g
Liivatelehti, gelatiini4 g    14 kcal3,4 g0 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g40 g    160 kcal0 g40 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
573 g    1742 kcal25 g159 g102 g3,2 g
Ravintosisältö / annos72 g    219 kcal3,2 g20 g13 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    304 kcal4,4 g28 g18 g0,6 g
Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.