Pähkinävokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tagliatelle, Pasta d´Italia, noin 4 kerää250 g    900 kcal30 g188 g3,8 g0 g
Itämaiset wokvihannekset (Rainbow)450 g    180 kcal10 g31 g1,8 g6,8 g
Maapähkinä 70 g70 kpl 7 rl1 dl398 kcal18 g9 g30 g11 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl25 g    225 kcal0 g0 g25 g0 g
Viljapossun lihasuikale marinoitu (Hk), annos 100g400 g    720 kcal56 g12 g52 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1195 g    2423 kcal113 g239 g113 g18 g
Ravintosisältö / annos299 g    606 kcal28 g60 g28 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    203 kcal9 g20 g9 g1,5 g
Paista lihaa pannussa, pienessä määrässä öljyä ja pinennä samalla..

kunnes kunnolla ruskistunut, lisää pähkinät.

Paahda jonkin aikaa.

Samaan aikaan keitä pastaa aldenteksi.

Kypsennä wok-vihannekset wokkipannussa, kunnes nestettä ei ole pannun pohjalla.

Lisää wokin sekaan liha-pähkinäseos ja viimeisenä pasta.

Pyörittele hyvin sekaisin jotta maku leviää tasaisesti.

Tarjoile heti runsaan raejuuston kanssa.

Hyvää on!! :)