Tonnikalapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 50 g   0,7 dl51 kcal0,6 g2,4 g4,1 g0,9 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattisose tomaattipyree 45 g   1/2 dl34 kcal2 g5,8 g0,1 g0,5 g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)145 g  15 rl2,6 dl160 kcal36 g0 g1,5 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
498 g    439 kcal41 g20 g21 g2,9 g
Ravintosisältö / annos124 g    109 kcal10 g4,9 g5,2 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    88 kcal8,3 g3,9 g4,2 g0,6 g
Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.