SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g250 g3,6 kpl   150 kcal3,8 g33 g0,3 g2,3 g
Palsternakka 50 g1/3 kpl   32 kcal0,3 g5,9 g0,2 g2,3 g
Purjosipuli 70 g0,4 kpl   16 kcal1,3 g1,7 g0,1 g1,5 g
Sipuli (kuorittu)25 g0,5 kpl  0,3 dl6,8 kcal0,3 g1,2 g0,1 g0,4 g
Valkosipuli 3 g3/4 kpl   3,2 kcal0,2 g0,5 g0 g0,1 g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g80 g    200 kcal11 g2,7 g16 g0 g
Valkoviini, kuiva, 12%70 g    59 kcal0,2 g0,4 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio 7 g0,6 kpl   21 kcal0,7 g0,9 g1,6 g0,1 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hunaja 5 g 0,7 tl1/4 rl 17 kcal0 g4 g0 g0 g
Soijakastike 8 g 1,3 tl0,4 rl0,1 dl4,8 kcal0,4 g0,8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1770 g    509 kcal18 g51 g18 g6,7 g
Ravintosisältö / annos443 g    127 kcal4,6 g13 g4,6 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    29 kcal1 g2,9 g1 g0,4 g
Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.