Punajuuripata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punajuuri 800 g10 kpl   307 kcal8 g55 g1,6 g20 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Lihaliemikuutio Maggi22 g    62 kcal2 g1,5 g5,1 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Persilja 10 g  5 rl 2,7 kcal0,1 g0,1 g0 g0,8 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2655 g    1167 kcal92 g82 g48 g30 g
Ravintosisältö / annos332 g    146 kcal11 g10 g6 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    44 kcal3,4 g3,1 g1,8 g1,1 g
Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.