Jauhelihapihvi, taco täytteellä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g400 g    1048 kcal70 g0 g80 g0 g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g35 g    105 kcal1,2 g1,6 g11 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Korppujauho 20 g  2,9 rl0,4 dl73 kcal2,1 g15 g0,2 g1,1 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
13 annosta
643 g    1471 kcal74 g21 g116 g2,2 g
Ravintosisältö / annos49 g    112 kcal5,7 g1,6 g8,8 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    229 kcal12 g3,2 g18 g0,3 g
Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)