Cole Slaw

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 700 g0,6 kpl  18 dl194 kcal8,3 g28 g1,4 g15 g
Porkkana 100 g1,5 kpl   33 kcal0,6 g5,6 g0,2 g2,6 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100 g 20 tl6,7 rl1 dl64 kcal3,2 g4,8 g3,5 g0 g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 30 g 6 tl2,1 rl0,3 dl89 kcal0,5 g1,9 g9 g0 g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g50 g    95 kcal0 g23 g0 g0 g
Sinappi 16 g 3,2 tl1 rl0,2 dl21 kcal0,7 g2,3 g1 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
996 g    497 kcal13 g66 g15 g18 g
Ravintosisältö / annos249 g    124 kcal3,3 g16 g3,8 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    50 kcal1,3 g6,6 g1,5 g1,8 g
Aloita tekemällä kastike.

Suikaloi kaali ja porkkana hienoksi ja siirrä suureen kulhoon.

Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna pehmetä 5 minuuttia.

Kaada vesi pois ja kaada päälle kiehuvaa vettä.

Siirrä kaallit ja porkkanat jäävesikulhoon ja anna olla siinä vähintään 30 minuuttia.

Siivilöi vesi pois ja painele kasvikset kuiviksi.

Kaada valmistamasi kastike kasvisten päälle ja sekoita hyvin.

Anna salaatin maustua kylmässä pari tuntia ennen tarjoilua.