Keltainen kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 400 g   4 dl487 kcal85 g0 g16 g0 g
Peruna, vanha, kuorittu 200 g3,3 kpl   152 kcal3,8 g31 g0,4 g2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Maissi, pirkka70 g    86 kcal2,1 g18 g0,6 g2,4 g
Papu, ohut vihreä, pirkka100 g    27 kcal1,9 g4,2 g0,2 g2,4 g
Lehtiselleri 40 g0,1 kpl  0,8 dl5,1 kcal0,4 g0,4 g0,1 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)90 g1,6 kpl  1 dl24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g1,5 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Inkivääri, tuore, silputtu10 g    8 kcal0,2 g1,8 g0,1 g0,2 g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl40 g    30 kcal1,6 g3,2 g1,2 g0 g
Rajah Mild Curry Paste (10g)10 g    14 kcal0,4 g0,9 g1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150 g    240 kcal4,1 g4,1 g23 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2670 g    1459 kcal105 g102 g68 g15 g
Ravintosisältö / annos334 g    183 kcal13 g13 g8,5 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal3,9 g3,8 g2,6 g0,6 g
1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.