Broileria pekoninyytiss

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 500 g    536 kcal116 g0 g7,5 g0 g
Currytahna punainen40 g    104 kcal0,8 g3,6 g10 g0 g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]170 g    574 kcal20 g0 g63 g0 g
Aurajuusto40 g    136 kcal8 g0 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
750 g    1349 kcal145 g3,6 g92 g0 g
Ravintosisältö / annos188 g    338 kcal36 g0,9 g23 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    180 kcal19 g0,5 g12 g0 g
Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.