Burgundinpata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 900 g    1374 kcal174 g0 g76 g0 g
Lanttu 200 g    58 kcal2 g9 g0,6 g3,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g180 g2,8 kpl   50 kcal1,1 g11 g0,4 g4,5 g
Punaviini 150 g 30 tl10 rl1,5 dl106 kcal0,5 g0,3 g0 g0 g
Hillosipulisäilyke 80 g40 kpl  1,1 dl39 kcal0,9 g7,6 g0,2 g1,3 g
Punasipuli, kuorittu, 100g160 g2,9 kpl  1,8 dl43 kcal2,1 g7,7 g0,3 g2,7 g
Lihaliemikuutio Maggi22 g    62 kcal2 g1,5 g5,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2107 g    1748 kcal184 g39 g82 g12 g
Ravintosisältö / annos351 g    291 kcal31 g6,6 g14 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal8,7 g1,9 g3,9 g0,6 g
Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.