Kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus800 g    560 kcal128 g0 g2,4 g0 g
Paprika, punainen50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Paprika keltainen 170 g1 kpl   51 kcal1,6 g8,7 g0,3 g3,4 g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,1 g1,7 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g9 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100 g    280 kcal19 g0 g22 g0 g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 100 g   2 dl46 kcal2 g7,6 g0,3 g2,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2529 g    1031 kcal155 g33 g26 g12 g
Ravintosisältö / annos253 g    103 kcal16 g3,3 g2,6 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal6,1 g1,3 g1 g0,5 g
Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.