Kimmon Nakkikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%420 g    420 kcal50 g11 g20 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi5.6 g    16 kcal0,5 g0,4 g1,3 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g600 g8,6 kpl   360 kcal9 g78 g0,6 g5,4 g
Keittojuurekset, Rainbow200 g    50 kcal1,8 g10 g0,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1226 g    846 kcal62 g99 g23 g5,4 g
Ravintosisältö / annos306 g    211 kcal15 g25 g5,7 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    69 kcal5 g8,1 g1,9 g0,4 g
Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.